Rondvaart Maritieme Challenge


Al varend langs de mooiste plekken van de stad bindt u de sportieve strijd aan met elkaar! We beginnen en eindigen bij Hal4.1 waar u gratis kunt parkeren en onderweg verricht u op markante plekken als Hotel New York, Delfshaven en het Boerengat een aantal sportieve doe-opdrachten.
De doe-opdrachten, zoals skilat lopen, katapult bouwen en bamboetoren-constructie zijn laagdrempelig en door iedereen goed te doen. Samenwerken, goede afspraken maken en goed eerst plannen wat je gaat doen zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol resultaat.
Weer aan boord worden de hersenen aan het werk gezet en lost u met uw team een aantal vragen over de stad op. Welk team heeft aan het eind van het programma de meeste punten?
Per Tender kunnen we 20-28 personen vervoeren en we hebben 2 Tenders tot onze beschikking. Aan boord serveren wij een verfrissend drankje en een kleine snack.
Genoemde prijs geldt vanaf 20 personen en is inclusief 4 drankjes, snack en een prijs voor het winnende team. Tijdsduur: 4 uur.

Rondvaart Maritieme Challenge is inclusief:
• 4 uur rondvaart door Rotterdam
• 4 drankjes per persoon (Hollandse bar)

Prijs:
• € 89,50 per persoon
• bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW

Om dit arrangement te boeken ga naar: Rotterdam Business Events

 

De Tenders Rotterdam
010-2602029
info@de-tenders.nl